vineri, 15 aprilie 2011

Despre crini si alte flori politice (2)

Măsura dublă!

Hoţii sunt răi cât timp nu suntem noi hoţii!

Cam asta ne oferă Opoziţia care, după toate probabilităţile, va prelua Puterea peste aproximativ un an. Ni se spune zilnic că Băsescu şi trupa lui pedelistă sunt de căcat. Acesta este singurul argument pentru care noi, prostimea, ar trebui să îi votăm pe ei.
Şi să ajung totuşi la marea speranţă a politicii româneşti, Crin Antonescu. Zilele acestea, ziarul Adevărul a făcut o anchetă. Cam orice persoană care urmăreşte cât de cât viaţa politică românească, a auzit sau chiar ştie despre faptul că marele om politic le cam chiuleşte de la Parlament. Prin urmare, jurnaliştii de la Adevărul au urmărit o zi de muncă din viaţa acestuia. Articolul poate fi citit aici: http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/O_zi_de_munca_din_viata_lui_Crin_0_462554340.html

Şi acum să analizez scurt: ziariştii au făcut o anchetă, cam asta este meseria lor de când s-a inventat profesiunea în cauză. Şi astăzi iese Crin la atac că, vezi doamne, l-au urmărit şi că există o campanie împotriva dânsului şi că el nu le este ălora dator cu explicaţii. Păi băi pulifrici, dar Băsescu nu tot asta se plânge toată ziua că mogulii de presă îl înjură de mamă? Păi cum demonstrezi tu că eşti mai bun ca el? Adică voi aveţi voie să îl spurcaţi, pe bună dreptate, iar dacă cineva vă spurcă pe voi e nasol? Şi legat de explicaţii, escroc cu şcoală ce eşti, poate unii cititor ai ziarului te-au votat!
Şi eu l-am votat pe Crin când a fost cazul, am spus şi de ce pe acest blog. Ne vorbea despre România bunului simţ... Ăsta nu e bun simţ.
Cine crede că aici îl susţin pe Băsescu şi gaşca lui, să ia la cunoştiinţă că Marinarul nu va mai candida şi să se concentreze pe ce va vota data viitoare. Să se uite că această aşa zisă Opoziţie de fapt a făcut de fiecare data rocada cu această aşa zisă Putere, au fost TOŢI acolo şi au contribuit din plin cu toată nepriceperea şi nemernicia lor la starea în care suntem acum.
Apropo, îşi aduce cineva aminte că acest Crin a fost 3 ani de zile ministru, între 1997 -2000, în 3 guverne diferite? Şi ce căcat a făcut pentru tineretul şi sportul patriei? Era chiar perioada în care existau aşa de multe condiţii de pregătire în ţară încât fotbaliştii care atunci erau juniori azi sunt pe penultimul loc într-o grupă cu Bosnia, Albania şi Belarus... Nu că dau vina pe el, dar are gura cam mare pentru puţinul pe care l-a făcut. Dar vorbeşte frumos, mai frumos decât Băsescu şi Iliescu...ceea ce îl face un potenţial escroc. Un fel de Obama alb şi pletos, care a tot promis şi a tot făcut rahat pe băţ. E vorbăraie cât de cât elevată ce face el, dar la o privire mai atentă...hai să fim serioşi!
Închei cu ce am tot spus pe aici: fraţilor, nu mai votaţi oameni care au mai fost şi care şi-au demonstrat nepriceperea, prostia, incompetenţa, rea-voinţa şi aşa mai departe, hai lăsaţi-o naibii!


7 comentarii:

dr.Lecter spunea...

Aaa, eu mi-l amintesc pe Crin, cand era tanar ministru si isi dadea cu creion contur, la ochi. era horrible. ma rog, il pictau aia in emisiuni la tvr, fiindca avea genele blonde,dar oricum...asta era inainte ca partidul sa-l vrea tuns.

Lucian - Attila Blaga spunea...

Pai cam atat e memorabil din mandatul lui de Ministru :D

silavaracald spunea...

Hai măi, că avea o coafură de tip castron de mai mare dragul! Cum zici tu că numai ochii machiați au rămas memorabili din mandatul lui?! :D

Lucian - Attila Blaga spunea...

numa bun de prezident atunci; chelosi am avut, cu suvita la fel, cu cioc asisderea, cam asta e tot ca pot sa ne ofere :D

silavaracald spunea...

http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://ianculescul.com/wp-content/uploads/2010/04/paste-fericit4.jpg&imgrefurl=http://ianculescul.com/legenda-iepurasului-de-paste/&h=350&w=500&sz=86&tbnid=5T7NZS1KGbgdqM:&tbnh=91&tbnw=130&prev=/search%3Fq%3Dpa%25C8%2599te%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=pa%C8%99te&usg=__IZgoDA_IwQRq2cQI3V4HvQF7uEw=&sa=X&ei=qx2xTeq1FofCswaM353gDA&ved=0CDQQ9QEwAg

Vania spunea...

Sărbători luminate!

dr.Lecter spunea...

HRISTOS A INVIAT!