sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Tinerii la vot!


Maine sunt alegeri, sper ca lumea sa iasa la vot, mai ales cei tineri, chiar si cei care considera ca nu au pe cine vota.

Ar fi si culmea ca fiecare sa aibe un candidat care sa il reprezinte 100%... ne-ar trebui cateva milioane bune de candidati. Consider ca dupa 20 de ani de neocomunism si de dictatura FSN, ar cam fi cazul sa renuntam la acesti urmasi ai partidului comunist. Resping orice este in stransa legatura cu fostul, dar inca activul FSN: PDL+PSD.

Ar cam fi cazul sa demonstram ca nu avem mintea chiar asa de scurta, ca nu am uitat de 1989, ca nu am uitat saracia din anii 90, ca nu suntem orbi la marile averi care au secatuit tara, ca vrem ca in Romania lucrurile sa si evolueze. Recunosc ca niciunul dintre candidati nu este pe gustul meu, dar voi vota anti FSN, voi vota pentru "dreapta", chiar daca la noi ideologia este undeva in plan secund. Cui nu ii convine niciun candidat, sa vina si sa isi anuleze votul!

Cat despre referendum...Basescule, Elenele sunt curve? Ai futut uninominalul, acum ce mai vrei sa regulezi? Sa ne vedem pe mare!

Veniti maine si votati! Nu voi incerca sa conving pe nimeni cu cine sa voteze. Voi face doar o mica aluzie referitoare la optiunea mea pentru votul de maine:



Niciun comentariu: